Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Milline reegel aitab ära tunda kolesteroolitasemele ohtliku toidu?

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
FOTO: Vida Press

Lõige paremini maitsevad toidud põhjustavad meile sageli terviseprobleem ning kõrge kolesteroolitase on toitumisharjumustega otseselt seotud, vahendavad Terviseuudised.

Oluline on hoida kolesteroolitasemel silma peal, sest ehkki kõrge kolesterool ei tee valu ega põhjusta otseseid kannatusi, on sel ikkagi mõju südame tervisele ja see võib tuua kaasa tüsistusi nagu näiteksinfarkt,insult, ummistunud arterid.

Kuidas aga ära tunda toite, mida mure korral tarbima ei peaks? Hea rusikareegel kahjuliku rasvatoote äratundmiseks on see, et kui see muutub külmikus tahkeks, siis see kuulub kategooriasse kõrge kolesteroolitasemega toiduaine.

Loe pikemalt, milliseid toiduaineid mitte süüa.

Tagasi üles