Põlveopist taasuv Luule Komissarov: „Väga tähtis osa on taastusravil!“

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov taastumas Tartu ülikooli kliinikumis põlveoperatsioonist. Tänaseks on ta tagasi Viljandis ja kibeleb tegema kõike, mida vahepeal teha ei saanud.
Luule Komissarov taastumas Tartu ülikooli kliinikumis põlveoperatsioonist. Tänaseks on ta tagasi Viljandis ja kibeleb tegema kõike, mida vahepeal teha ei saanud. Foto: Erakogu

Luule Komissarov jagas „Ringvaate“ saates oma kogemusi põlveoperatsiooniga, Tal diagnoositi põlve artroos, mille tekkepõhjused pole täpselt teada.

Enne operatsiooni pidi ta tegutsemiseks kasutama valuvaigisteid ja kandma põlve ümber sidet ning liikuda oli juba üsna keeruline. „Paljud rääkisid, et ega sa valust ei pääse, ta on pärast ikka väga valuline. Ma olen üldiselt väga tundlik valu suhtes. Kartsin jah,“ meenutas ta operatsioonile eelnenud tundeid.

Operatsioon läks kenasti. „Väga tähtis osa on taastusravil,“ sõnas Komissarov ja tunnistas, et ilma füsioterapeudita oleks laiskus temast ilmselt võitu saanud. „Väga palju sõltub endast!“

Oma suure kire, jalgpallimänguga, peab ta aga ette vaatama ja pealtvaatajate sekka jääma.

Vaata videost, kuidas Luule jalg pärast operatsiooni paranenud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles