Ants Väärsi südametakso tegi esimese töise sõidu

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Väärsi koos uue invataksoga.
Ants Väärsi koos uue invataksoga. Foto: Erakogu

Neljapäev, 9. märts oli Põlvamaa invataksojuhil Ants Väärsil eriline, sest ta tegi oma esimese sõidu uue invasõidukiga, milleks on 16. veebruaril Møller Auto salongist välja vuranud punavalge Volkswagen. Selle auto ilmumine Eesti teedele sai teoks tänu heade heategevuskampaaniale „Aitame Antsul Aidata“, mis pani tuhanded Eestimaa inimesed abikätt ulatama.

Neljapäeval viis Ants Väärsi oma esimesel reisile Tartusse kaks inimest, kellest üks, Ülo Sau, kaotas hiljuti jala ning tal oli vaja käia Emajõelinnas Gadux ortopeedia-tervisekaupluses oma uue tehisjala tegemise küsimusi arutamas.

Ka teine eriarsti külastaja, Kersti Killo, on juba Antsu alaline sõitja — mullu käis ta Antsuga puusaoperatsioonil, sel neljapäeval aga arsti juures visiidil, et maikuus minna põlveoperatsioonile.

„Ants tõstis mind tõstukiga auto peale ja pani sinna istuma. Harjusin sõiduga kohe ära ja Ants on ka üks tore ja vastutulelik mees, kes aitab päris kohe arsti juurde kabinetti,“ on naine nii uue auto kui ka selle juhiga rahul.

Ants on ka üks tore ja vastutulelik mees, kes aitab päris kohe arsti juurde kabinetti.

Ants Väärsi räägib, et südametakso nime otsustas ta kasutusele võtta kindlal põhjusel. Nimelt on kampaania „Aitame Antsul aidata” eestvedaja, portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina tuntud igasuguste südamepiltide kogujana.

Monikale saatis hea inimene Jaapanis nähtud südamekujuliste plafoonidega taksode pildid tema südamekogusse, mida näeb ka tema Facebooki-lehel, neid nägi ka Ants ja otsustas invatakso sellise märgiga ära tähistada. „Lubasin, et teen sellest südametakso,” ütleb Ants.

Ants Väärsi uus invatakso kannab südametakso nime.
Ants Väärsi uus invatakso kannab südametakso nime. Foto: Erakogu

Ants Väärsi teenindab nüüd haigeid täiesti uue invataksoga, kuid jätab ka vanad autod vahetusautodena igaks juhuks alles. Mees loodab seda tööd veel aastaid teha. Jätkub ka „Aitame Antsul Aidata“ kampaania ja seda seni, kuni täis saab 40 000 eurot, sest auto soetamiseks puudu jääva summa võttis Ants Väärsi laenuks.

Võimalus teda toetada on annetades avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677, annetad kümme eurot ja OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles