Tartu ettevõtlikud naised ootavad ettepanekuid tunnustust väärivate vanavanemate kohta

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaema lapselastega. Pilt on illustratiivne.
Vanaema lapselastega. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiooni (EENA) Tartu klubi tänab ja tunnustab emadepäeva eel taas vanavanemaid, kes kasvatavad lapselapsi üksi, ilma laste endi vanemate toeta.

Tunnustust väärivad vanavanemad, kes on kasvatanud oma lapselastest tublid, õigete väärtushinnangutega ja oma põhitööd – õppimist – tõsiselt võtvad ning koolielus aktiivselt kaasa löövad noored.

Ettevõtmise käigus tunnustatakse vanavanemaid,

  • kes elavad Tartumaal
  • kes on oma lapselast (lapselapsi) kasvatanud enam kui 5 aastat
  • kelle lapselapse vanus on 10 ja enam aastat
  • kelle lapselaps õpib algkoolis, gümnaasiumis, kutsekoolis või kõrgkoolis

 Oodatud on  kõigi tähelepanelike ja hoolivate kodanike ettepanekud.

Esmakordselt tunnustas EENA Tartu klubi  tublisid vanavanemaid 2009. aastal.

Ettepanekud esiletoomist väärivate vanavanemate kohta oodatakse 27. märtsiks EENA Tartu klubile projekti „Vanavanemate tunnustamine 2016”  projektijuhi Riina Piigli telefonil 506 7713 või e-postiga riina@aptrading.ee

EENA Tartu klubi kuulub Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiooni (EENA), rahvusvaheliselt tuntud kui BPW Estonia. BPW Estonia on  rahvusvahelise äri- ja ametinaiste võrgustiku Federation of Business and Professional Women (BPW) liige. BPW tegevussuund on seista  naiste majandusliku iseseisvuse eest, teha tööd naiste võrdsete võimaluste ning staatuse saavutamiseks töö-, pere- ja eraelus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles