Pärnus tuleb seenioride vabaajamess

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel pühapäeval kell 12-16 on Pärnu Kaubamajakas esimene seenioride vabaajamess.

Mess toob Pärnusse erinevad käsitöö-, kunsti-, muusika- ja liikumisringid, seltsid ja ühendused, tervise- ja heaoluteenuste pakkujad.

Messikorraldajad loodavad, et mess on nagu suur kohvik, kus kohvitassi taga head-paremat nautides on hea kuulda teiste tegemistest või küsida spetsialistidelt nõu. Oma tegemisi on tutvustamas suuremad seenioridele tegevusi pakkuvad keskused.

Messilt saab ka kasulikke nõuandeid – nõu saab küsida notarilt ja kinnisvaramaaklerilt, apteekrilt ja tervisetoodete spetsialistidelt, raamatukogu- ja päästetöötajalt.

Kohapeal saab hea ülevaate ka abivahenditest, millega aktiivsust säilitada, ning teenustest, kui hakkamasaamine on raskendatud, tutvuda taastus- ja heaoluvõimalustega, eri stiilis treeningutega, haridusvõimalustega ning päeva- ja kogukonnakeskuste tegemistega.

Nõuandeid saab ka ohutuse tagamiseks ning nutilahenduste kasutamiseks. Kohal on nii Tegusad Vanaemad kui Väärikate Ülikool!

Messilava kultuuriprogramm pakub valikut Pärnu seenioride tegemistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles