Täna toimub Tallinna Puuetega Inimeste Kojas jõuluturg

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparkoogid.
Piparkoogid. Foto: SCANPIX

Teisipäeval, 6. detsembril kella 12-19 korraldab Tallinna Puuetega Inimeste Koda jõuluturu, mille eesmärgiks on juhtida laiema üldsuse tähelepanu just aktiivsetele puuetega inimestele ning nende esindusorganisatsioonidele.

Esimest korda toimuval jõuluturul on osalejaid üle 25. Turul müüakse nii puuetega inimeste kui ka teiste poolt valmistatud käsitööd. Osta saab helkureid, talveõhtutel kaminatule süütamist abistavaid süüteroose, teeõhtuteks aromaatset piparmündi-õuna teed, heegeldatud beebitekke, küünlaid, looduskosmeetikat, kaarte, mett, tervislikke kuivatatud õunu ja palju muud, mida kingikotti panna.

Jõuluturu raames toimuvad erinevad praktilised töötoad, kus on võimalik õppida näiteks kingikoti tegemist ning helkurite valmistamist.

Arvutiklassis saab tugiisiku abiga tuttavatele vahvaid e-kaarte saata. Lisaks saab kaunistada ka piparkooke ja külastada kohvikut.

Jõuluturg toimub Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59) kell 12-19. Sissepääs on tasuta. Turul saab arveldada vaid sularahas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles