Tasuta tervisepäeval räägitakse silmade tervisest

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.sxc.hu

Täna, 18. oktoobril kell 11-14 on kõik huvilised oodatud osalema Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli (Kännu 67) ja Eesti Õdede Liidu koostöös korraldatavale tasuta tervisepäevale. Seekord on tervisepäeva fookuses nägemine ja silmade tervis.

Tervisepäeval toimuvad kõrgkoolis erinevad terviseloengud ja praktilised tegevused, mida viivad õppejõudude juhendamisel läbi kõrgkooli üliõpilased. Terviseloengutes kõneletakse silma esmaabist, sinisest valgusest, kuiva silma sündroomi leevendavatest silmatilkadest, silmade tervishoiust ning nutiseadmete ja silmade koormusest. Loengutega paralleelselt toimuvad optomeetria õppetooli ruumides ka praktilised tegevused.

Lisaks on huvilistel võimalik lasta mõõta oma veresuhkrut, tegevusteraapia üliõpilased juhendavad soovijaid erinevate nägemishäiretega toimetulekul ning silmatilku ja silmade hoolduseks mõeldud käsimüügiravimeid tutvustavad firma Allium Upi OÜ esindajad.

Tervisepäeva täpne päevakava on leitav: www.ttk.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles