Tallinnas saab tasuta õigusnõu

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alates esmaspäevast alustasid Eesti kõikide ülikoolide õigustudengid Eesti Juristide Liidu eestvedamisel ning korraldusel Tallinna Linnakantseleis (Vabaduse väljak 7) ja Mustamäe Linnaosa Valitsuses (A.H. Tammsaare 135) tasuta õigusabi osutamist.

Õigusnõustamine toimub Tartu ja Tallinna õigusteaduskondade II ja III kursuse tudengite poolt.

Üliõpilased annavad tasuta õigusabi ja nõustavad abivajajaid igal esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kell 10-16 ja reed kell 10-14.

Tallinna Linnakantseleis toimub eestikeelne õigusnõustamine esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel. Venekeelset õigusabi saab igal teisipäeval ja neljapäeval.

Mustamäe Linnaosa Valitsuses toimub tasuta õigusnõustamine igal esmaspäeval kell 13-18. Tagatud on eesti ja venekeelne nõustamine.

Üliõpilaste õigusnõustamine toimub kuni 12. detsembrini.

Lisaks üliõpilaste õigusnõustamisele toimub järjekordne Õigusapteek Põhja Tallinnas, Mattiase Põhikoolis (Erika tn 7a, TALLINN) 29. septembril kell 10-14.

29. septembril toimuval Õigusapteegi õigusnõustamisel annavad nõu kvalifitseeritud juristid, õigusspetsialistid ning abivajajad saavad õigusnõu perekonnaõiguse-, sh elatiste väljanõudmise, piiriüleste nõuete menetlemise, notaritoimingute-, pärimisõiguse-, tarbijakaitse-, elamumajanduse küsimustes ja KÜ problemaatikas. Nõustatakse võlaõiguse-, laenude menetlemise, võlgade sissenõudmise, ümberkujundamise ja täitemenetluse asjades.

Nõustajad annavad õigusabi kohtudokumentide koostamise ja menetlemise alal, sh maksekäsukiirmenetluse toimingute teostamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles