MTÜ Raamat Rahvale kogub kasutatud raamatuid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

MTÜ Raamat Rahvale kogub ja sorteerib alates tänasest kasutuskõlblikke raamatuid pühapäeval toimuva raamatulaada „Raamat rahvale“ jaoks. 

Raamatukogumispäevad toimuvad 22. ja 23. septembril kell 17-22 ning 24. septembril kell 11-16 Tallinna Kultuurikatla nullkorrusel.

„Raamatulaadale on oodatud kõik kasutuskõlblikud raamatud, mis hetkel kodudes riiulil või panipaigas tolmu koguvad ning millele võiks lugejaid olla. Sissepääs kogumisalale on avatud 22. ja 23. septembril kell 17-20 ning 24. septembril kell 11-16 Tallinna Kultuurikatla küljel, restoran Korsten Armastus & Hea Toit ukse juures. Kohapeal on ka suunavad sildid ning vabatahtlikud, kes aitavad raamatuid vastu võtta ja sorteerida,“ selgitas peakorraldaja Alina Tubli.

Raamatulaada eesmärk on toetada raamatute korduvkasutamist ning tõsta inimeste lugemust. Tasuta raamatute laat toimub 25. septembril kell 11-15 Tallinna Kultuurikatla Katelde saalis, mil astuvad üles ka mitmed esinejad. Raamatulaada täpsem info ja ajakava on saadaval ürituse Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/1025007164215364/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles