Mustamäe turul peetakse sügislaata

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe turg.
Mustamäe turg. Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval, 24. septembril peetakse Mustamäe turul suurt sügislaata, kus pakutakse väga mitmekülgset eestimaist toidukaupa Võrust Viruni ja Peipsi veerelt läänerannani.

„Laadal on meil kauplejaid üle Eesti,“ ütles linnaasutuse Tallinna Turud juhataja Tiia-Liis Jürgenson. „Traditsiooniliselt on kohal ka Peipsi äärsed kauplejad, kes pakuvad sibulat, kala ja värskelt hapendatud kurki. Saab osta ka erinevaid lihatooteid, suitsuvorsti ja suitsusinki, värsket kala ning ka kohapeal suitsetatud ahjusooja liha ja kala.“

Käsitööhuvilised saavad talveks vajalikud käpikud ja mütsid varakult valmis osta. Pakutakse ka värskeid sooje sõõrikuid, mitmesuguseid maiustusi ja mänguasjad pesamunadele.

„Mõeldud on kõikvõimalike kaubaartiklite ja ostjate erihuvide peale,“ lubas Jürgenson. „Lisaks juba üles loetule saab osta ka näiteks tekke, patju ja voodipesu. Ja loomulikult ka kõikvõimalikke sügisande – laias valikus juur- ja puuvilju nii toorelt kui hoidisteks tehtuna, loomulikult ka seeni ja muid metsaande.“

Laadapäev kestab kella 10-18. Kell 12 algab kontsert, mille peaesinejaks on Tomus, päevajuht on Jaan Kirss. „Mõistagi on lisaks kaupade pakkumisele hoolt kantud ka mitmekesise meelelahutuse eest, et mitte kellegi laadapäeval igav ei hakkaks,“ lubas Jürgenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles