Seenioride loodusklubi alustab uut hooaega seeneteemadega

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

23. septembril kell 15-16.30 toimub seenioride loodusklubi selle sügise esimene kokkusaamine. Hooaja avaüritusel tutvutakse Eesti Loodusmuuseumi seenenäitusega ning räägitakse sügisesest seenekorjamisest lähemalt.

„Käime koos kuraatoriga ringi Eesti Loodusmuuseumi seenenäitusel ning uurime, millised on söödavad, mittesöödavad, tinglikult söödavad ning mürgised seeneliigid. Kõik osalejad on oodatud kaasa võtma ka seeni, mille määramisel nad spetsialistilt abi sooviksid," teatas muuseumi kommunikatsioonijuht Kätlyn Metsmaa.

Sügise teine kohumine toimub 28. oktoobril ning siis valmistatakse seenepaberit. Oktoobrikuu kohtumine on töötoa põhine ning sinna on vajalik eelregistreerimine. Seda saab teha helistades numbril 6411739 või kirjutades e-postiaadressile muuseum@loodusmuuseum.ee.

Novembrikuus valmistutakse koos aga juba jõuludeks. Kasutusele võetakse eelmisel kohtumisel tehtud seemnepaberit ning teeme näputööd ka samblike ja sammaldega. Ka novembrikuu kohtumisele on vajalik eelregistreerimine.

Seenioride loodusklubi kohtub kord kuus, iga kuu neljandal reedel kell 15.00-16.30. Kokkusaamised toimuvad Eesti Loodusmuuseumis, osaleda saab muuseumipiletiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles