Heategijad kogusid eakale jäätisemüüjale üle 115 000 dollari

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

89-aastase jäätisemüüja õnn pöördus, kui heategija postitas temast sotsiaalmeediasse pildi ja alustas heategevuskampaaniat, kogudes kõiges kahe päevaga 115 000 dollarit.

Joel Cervantes Macias sõitis Chicago Little Village´i piirkonnas, kui märkas, et Fidencio Sanchez näeb tõsist vaeva oma jäätisekäru lükkamisega.

Chicagost pärit Macias, kes nüüd elab Wisconsinis, ütles, et nähtu muutis teda nukraks, sest nii eakas mees peaks tema hinnangul juba oma pensionipõlve nautima, mitte rasket tööd tegema.

Ta postitas temast Facebooki foto ja kommenteeris, kuidas ta seda meest hingepõhjani austab. Enne lahkumist ostis ta temalt 50 dollari eest jäätiseid.

Lisaks otsustas ta alustada rahakogumiskampaaniat, et aidata Sanchezit ja tema abikaasat Eladiat.

Sanchez oli jäätisemüüja tööd teinud aastaid ja paar kuud tagasi lõpuks pensionile jäänud, kuid siis suri nende tütar ja vanavanemate õlule langes lisaks ka lapselaste eest hoolitsemine.

Kuigi nende toetamiseks oli eesmärk koguda umbes 3000 dollarit, kogunes rohkem kui 5600 heatahtliku inimese annetustena üle 115 000 dollari.

Sanchez on öelnud, et lisaks sellele, et rahast on suur abi tema lapselaste kasvatamisel, plaanib ta raha jagada ka kirikutega Mexicos ja Chicagos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles