60+ peatoimetaja Eve Rohtla: „Tunnustage häid inimesi!“

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil konkursi mullused laureaadid. Sel aastal saab kandidaate esitada 19. septembrini.
Pildil konkursi mullused laureaadid. Sel aastal saab kandidaate esitada 19. septembrini. Foto: Ardi Truija

Ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla andis täna intervjuu Kuku raadio saatele „Saade“ ja rääkis lähemalt konkursist „Aastad täis sära ja väärikust“.

Eve Rohtla kutsus üles tunnustama neid eakatega seotud häid tegusid, mis jäävad sageli teenimatult tähelepanuta. „Heategusid ei tehta selle pärast, et nende eest saab suure auhinna. See ei tähenda, et tunnustus heategijatele korda ei lähe,“ sõnas ta.

Intervjuud Eve Rohtlaga saab kuulata siit lingilt:

http://podcast.kuku.postimees.ee/2016/09/12/intervjuu-2016-09-121600/

Ajakirja 60+ ja mittetulundusühingu Inkotuba korraldatava konkursi eesmärk on tunnustada positiivseid tegusid, mis tehtud eakatele mõeldes või eakalt endilt kogukonnale, kuid on teenimatult tähelepanuta jäänud.

Konkursi kategooriad on: eakad hoolivad, eakalt kogukonnale, tegu eakale, eakad kui kultuurikandjad, eakad ja keskkond, eakad ja maailm, elutööauhind.

Konkursil osalemiseks tuleb registreerida särav ettevõtmine või tegu aadressil http://www.60plussfestival.ee/index.php/konkursi-aastad-tais-sara-ja-vaarikust-kandidaadid/  või saata kirjeldus e-aadressil: eakad@inkotuba.ee või postiaadressile Hariduse 6, Tallinn 10119, MTÜ Inkotuba.

Tähtaeg konkursitööde saatmiseks on 19. september 2016. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles