Tallinna kesklinnas tulevad tasuta kepikõnnitreeningud

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna keskkonnasõbraliku liikumise kuul kutsub Kesklinna valitsus osalema kepikõnnitreeningutel.

Tasuta kepikõnnitreeningud algavad Snelli tiigi purskkaevu juurest Toompargis teisipäeviti kell 17. Kesklinna kepikõnnitreeningud toimuvad kuni 11. oktoobrini igal teisipäeval. Kaasa tuleks võtta oma käimiskepid. Treener Rene Meimer Eesti Kepikõnni Liidust juhendab, kuidas kepikõnnist rohkem kasu ja rõõmu saada.

„Kesklinna valitsusel on see juba õige mitmes hooaeg, kui kutsume rahvast rohkem liikumist harrastama,“ ütles Kesklinna vanem Alar Nääme. „Seekord langeb ettevõtmine sobivalt kokku Tallinnas toimuva keskkonnasõbraliku liikumise kuuga. Ainult et meie kepikõnnitreeningud jätkuvad ka veel pärast selle kuu lõppu oktoobris ja loodetavasti saab enamik treeningul käijatest sealt niisugust indu, et jätkab hiljem juba omaette või koos sõprade-tuttavatega.“

Keskkonnasõbraliku liikumise kuu Tallinnas algas 1. septembril ja kestab selle kuu lõpuni. Eesmärgiks on suurendada elanike keskkonna- ja liiklemisalast teadlikkust. Täpsemat teavet leiab veebilehelt www.tallinn.ee/liikumiskuu ja infovoldikust, mis on eesti ja vene keeles saadaval linna- ja linnaosavalitsuste infosaalides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles