Taas tunnustatakse imelisi vanavanemaid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia

Vanurite Eneseabi- ja Nõustamisühing (VENÜ) jätkab koostöös maakonnavalitsustega ka sel sügisel oma traditsiooni tunnustada ja kuulutada välja Eestimaa imelised vanavanemad.

„Oleme niimoodi üheskoos suutnud juba kümne aasta jooksul muuta meie Eestit veelgi sõbralikumaks ja tänulikumaks, tähelepanelikumaks ja hoolivamaks,“ seisab nende pöördumises maavalitsustele.

VENÜ ja Imeliste Vanavanemate Fond tähtsustab vanemaealisi Eesti ühiskonnas, väärtustab eakate potentsiaali ja panust, põlvkondade sidusust, kodu ja perekonda.

Oma ettevõtmisega tunnustatakse silma paistnud vanaemasid ja vanaisasid nende hoole ja armastuse eest, sel moel Eesti ühiskonna elamisväärsemaks muutmise eest, aga samuti aktiivse ellusuhtumise ja vitaalse eluhoiaku eest. Seni on sellise erilise au osaliseks juba 102 lugupeetud inimest üle kogu meie maa.

Nominendi ülesandmiseks palub ühing saata hiljemalt 1. oktoobriks, rahvusvaheliseks eakate päevaks täidetud taotlus e-posti aadressile venu@venu.ee.

Taotluses peaks sisalduma järgmine info:

  • nominendi andmed (ees- ja perekonnanimi, sünniaeg, elukoht täpse aadressiga, telefon, eposti aadress),
  • nominendi võimalikult isikupärane iseloomustus, kogu väärtuslik teave tema kohta (põhjendus esitamise kohta, panus kogukonnale, möödunud tööaeg, huvid, elutööd jne),
  • taotluse esitaja andmed (organisatsioon, aadress, kontaktisiku ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress, telefon).

Imelise Vanaema ja Imelise Vanaisa aunimetused koos vastava tunnistuse ja meeldiva üllatusega antakse üle 3. novembril Tallinnas Kadriorus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles