Lääne-Viru maavanem ja kogudused austavad väärikaid abielupaare

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Reedel, 9. septembril tehakse Rakvere Kolmainu koguduses sügav kummardus kahekümne ühele Lääne-Virumaa abielupaarile, kes pikkade aastate kestel abieluväärtust hoidnud ja tähistavad tänavu kuldpulma või viieaastase sammuga kuldpulmadele järgnevat pulma-aastapäeva.

Austamisgala eesmärgiks on tunnustada ja väärtustada abielu ning peretraditsioone. „Väärikad abielupaarid on eeskujuks oma lastele, andes neile eluteele kaasa pagasi väärt elutarkustega ja on eeskujuks kõigile, kes me igapäeva toimetuste keskel kipume kõige olulisemaid oma elus tahaplaanile jätma,“ märkis Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

„Saame näidata, et hoolime neist ja hindame neid väärtusi, mida nemad aastakümnete jooksul on kandnud ja edasi andnud,“ lisas ta.

Abielupaare tervitavad ja õnnitlevad ning soovivad neile jätkuvalt toredaid kooseluaastaid Lääne-Viru maavanem Marko Torm, EELK Rakvere Kolmainu koguduse õpetaja Tauno Toompuu, Rakvere Karmeli Koguduse pastor Gunnar Kotiesen ja Lääne-Viru Maavalitsuse perekonnaseisuametnik Anneli Riim.

Muusikalised vahepalad esitavad Hälis Rünk ja Aarto Mälgand.

Kõik abielupaarid saavad kingituseks lilled, raamitud foto, tunnuskirja ja tõmmise kunagisest abielutunnistusest.

Üritus leiab aset 9. septembril kell 14 Rakvere Kolmainu kirikus ning saab jätku kohvi- ja koogilauas kiriku noortemajas.

Väärikate abielupaaride austamisüritust korraldab Lääne-Viru Maavalitsus koostöös EELK Rakvere Kolmainu koguduse ja Rakvere Karmeli kogudusega juba aastast 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles