Kliinikum asub mobiilse kabinetiga kasvajaid diagnoosima

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiliit andis juulis Tartu Ülikooli Kliinikumile üle kaks "Jõulutunneli" annetuste eest ostetud naha- ja eesnäärmevähi diagnoosikabinetti.
Vähiliit andis juulis Tartu Ülikooli Kliinikumile üle kaks "Jõulutunneli" annetuste eest ostetud naha- ja eesnäärmevähi diagnoosikabinetti. Foto: Tairo Lutter

Tartu Ülikooli Kliinikum läheb septembris nahakasvajate diagnoosimise mobiilse kabinetiga tuurile, et inimesed saaksid mugavamalt end kontrollima tulla.

Mobiilse kabineti esimene peatuspunkt on 16. septembril Jõgeval Jõgeva haigla kiirabi sissepääsu juures. Mobiilne nahakasvajate diagnoosimisekabinet hakkab peatuma Lõuna-Eesti erinevais keskustes kord nädalas, reedeti, võimaldades nii kiirendada inimeste õigeaegset jõudmist nahaarsti juurde naha pahaloomuliste kasvajate kahtlusel. Mobiilne nahakasvajate diagnoosimisekabinet on varustatud kaasaegse aparatuuriga nahakasvajate diagnoosimiseks.

Kabinetis võtavad vastu nahahaiguste arst Maris Keermann ja  õde Maili Maalmann.

Arsti vastuvõtule broneerimine toimub kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil 731 9100 või interneti aadressil http://www.kliinikum.ee/eriarsti-vastuvott/registreerumine#top.

Interneti broneeringul tuleb eriala juures täpsustada mobiilne nahakasvajate diagnoosimisekabinet ja asukoht, kuhu minna soovitakse. Nahaarsti vastuvõtule pöördumiseks ei ole tarvis perearsti saatekirja, ravikindlustatud isikutel tuleb tasuda tavapärane visiiditasu eurot.

Kabinetid soetas Eesti Vähiliit ETV heategevusprogrammi „Jõulutunneli“ abil – 2015. aasta lõpus koguti annetusi naha- ja eesnäärmevähi varajase diagnoosimise kabineti avamiseks. Saade kogus tänu telefoniannetajatele, firmadele ja FoRevo Fondile kokku 312 628 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles