Staažikas lasteaiajuht pälvib raemedali

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leelo Nairismägi
Leelo Nairismägi Foto: www.tallinn.ee

Tallinna linnavalitsus annab Männiku Lasteaia direktorile Leelo Nairismägile kauaaegse viljaka ja silmapaistva tegevuse eest lasteaia juhtimisel Tallinna raemedali.

Taotluse anda Männiku Lasteaia direktorile Leelo Nairismägile raemedal esitas Tallinna Haridusamet.

Leelo Nairismägi on juhtinud Tallinna Männiku Lasteaeda 30 aastat ja selle perioodi jooksul on lasteaiast kujunenud lastele turvalisust, armastust, kodusust ning loovust pakkuv ühiskonna väärtusi ja rahvuskultuuri traditsioone kandev lasteasutus, kus on kujundatud last igakülgselt arendav ja perekondi toetav kasvukeskkond.

Tallinna Männiku Lasteaias töötab asjatundlik ja motiveeritud personal, pedagoogid on algatusvõimelised ja teevad oma tööd sihipäraselt. Töö lastega on sisuline ja mõtestatud ning pälvinud lastevanemate rahulolu ja tunnustuse.

Raemedal antakse Leelo Nairismägile üle 29. augustil 2016 Tallinna Haridusametis haridusjuhtide õppeaasta pidulikul avakonverentsil. Tallinna raemedal on Tallinna linna autasu, mis antakse füüsilisele isikule linnapoolse tunnustusena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles