Heategevuskampaania kogub vanemliku hoolitsuseta lastele raamatuid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna alanud ning augusti lõpuni kestev heategevuskampaania „Uuele ringile!" kogutakse vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele raamatuid.

"Eestis on palju lapsi, kes on jäänud ilma vanemlikust hoolitsusest. Ja palju on tublisid perekondi, kes võtavad need lapsed endale kasvatada. Heategevuskampaania kaudu saame selliseid peresid lugemisvara annetamisega veidi tunnustada ja toetada," ütles kampaania patroon, lastekirjanik Leelo Tungal.

Kampaanias saab osaleda, kogudes lastele mõeldud raamatud kokku ja saates need sinise SmartPOSTi automaadiga Aarete Laekale, kes saadetised sorteerib ja MTÜ-le Igale Lapsele Pere üle annab. Selleks tuleb kõik saadetavad teosed panna ühte pakki, märkida pakile märksõna „Uuele ringile" ja toimetada pakk pakiautomaati. Automaadi puutetundlikult ekraanilt tuleb valida „Heategevus" ning järgida automaadi edasisi juhtnööre.

Kõik esemed peavad olema pakitud üheks saadetiseks ning paki maksimaalsed mõõtmed ei tohi ületada suurima kapi mõõtmeid. Kui pakk on aga lubatud mõõtmetest suurem, võib selle toimetada otse MTÜ Aarete Laegas sorteerimiskeskusesse.

Kogunenud tulu antakse üle MTÜ-le Igale Lapsele Pere, et katta tõlkeraamatu Poiss, keda kasvatati nagu koera" kulusid.

Kampaania kestab 28. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles