Tapa linn ootab kõiki oma 90. sünnipäevale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa rongipeatus saab elektroonilise infotabloo. Foto on illustratiivne.
Tapa rongipeatus saab elektroonilise infotabloo. Foto on illustratiivne. Foto: Eva Klaas

Tapa linn tähistab oma 90. sünnipäeva 12.-14. augustil. Tapa vallavanem Alari Kirt sõnas, et Tapa linna 90. sünnipäev tuleb omanäoline ja tegevust jätkub nii nooremale kui vanemale pidulisele. „Oleme kaasanud 2015. aasta algusest töögruppidesse palju erinevaid inimesi, et kava oleks kõigile huvitav ja mitmekesine,“ ütles Tapa vallavanem Alari Kirt.

12.-14. augustil peetakse mitmeid särtsakaid tantsupidusid, toimuvad suured kontserdid, kogu nädalavahetuse on avatud populaarsed kodukohvikud, avatud on mitmepäevane laat, samuti avatakse koos Soome sõpruslinna Akaa ja Forssaga rahvusvaheline lapiteki näitus „Teineteisel külas“.

Samuti toimuvad populaarsed spordivõistlused nagu jalgpalliturniir ja kanuuralli.

Ka pole unustatud lemmikloomasõpru, sest 13. augustil toimub Tapa Vene kooli taga koertenäitus-võistlus „Tapa linna ilusam koer 2016“. Samuti toimub pidustuste raames ka 14. augustil Tapa VI Vorstifestival ja Eesti VI Meistrivõistlused vorstigrillimises.

Peaesinejateks on tänavu noorteõhtul 12. augustil ülesse astuvad Eesti absoluutsed hiphopitähed Reket ja Arop aka Suur Papa, 13. augustil Karl Madis ja Karavan ning DJ Allan Roosileht, 14. augustil ansambel Kõrsikud ja Harri Salminen Soomest.

Lisaks tähistab Tapa linn oma sünnipäeva koos teise nelja linnaga programmis „Linnad 90“, mille haoks on tehtud ühine reklaamklipp ja retrospektiivne dokumentaalfilm, samuti käiakse üksteisel külas esinemas ja tehakse koos palju muudki põnevat. Need linnad on Tapa,  Põltsamaa, Tõrva, Türi ja Nõmme.

Tapa linna rahva jaoks kujuneb sellest projektist kulminatsiooniks viie linna ühiskontser,  kus esineb 13. augustil peale külalisi ka hulgaliselt Tapa valla taidlejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles