Seaduse eripära tõttu müüakse uudne ratastool välismaale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terviseameti teatel valitseb ka Inglismaal Observeri ratastoolidega paras segadus ja edasiste probleemide vältimiseks tuleb uus tool tellida kindlasti mõnes Euroopa Liidu riigis volitatud esindajalt.
Terviseameti teatel valitseb ka Inglismaal Observeri ratastoolidega paras segadus ja edasiste probleemide vältimiseks tuleb uus tool tellida kindlasti mõnes Euroopa Liidu riigis volitatud esindajalt. Foto: http://www.a4wproducts.com/

Veidi vähem kui kuu aega tagasi leidis kajastamist lugu ühest uudsest ratastoolist, mida terviseamet ei luba ebapiisavate dokumentide tõttu Eestis kasutusele võtta. Tänaseks on selgunud, et suure tõenäosusega hakkab seda ratastooli kasutama mõni liikumispuudega inimene Venemaalt või Ukrainast. Eestisse ostetakse täpselt samasugune eksemplar Suurbritanniast, vahendas „Aktuaalne Kaamera".

Taiwanis valmistatud, ent Suurbritannia elektroonikaga varustatud ratastool seisab jätkuvalt tollilaos, sest Eestis puudub sellistel toolidel volitatud esindaja. Terviseameti hinnangul ei saa ratastooli, mille võimalike vigade eest keegi ei vastuta, kasutusele võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles