Eakas härra muretseb postiljonide nägemise pärast

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas elav vanahärra on enda postkastist võõrast posti leidnud juba sedavõrd paljudel kordadel, et see on pannud teda juurdlema, kas postiljonidel nägemisega ikka kõik korras on.

«Juba aastaid on selline probleem olnud,» kinnitas E. Enno 42 kortermaja elanik Mihhail Verbin Valgamaalasele. «Nüüd tekkis küsimus, kas Omniva postiljonidel nägemist ikka kontrollitakse: järsku oleks neile luupe vaja.»

Eriti kummaliseks peab vanahärra, et talle tuuakse pidevalt just kortermaja E. Enno 25 adresseeritud posti. «42 ja 25 on ju ikka täitsa erinevad numbrid.»

Viimati juhtunud selline asi kolm nädalat tagasi. Nagu varem, viinud Verbin võõra posti taas kord õigesse kohta. Õnneks pole teekond pikk: E. Enno 25 ja 42 kortermajad on kõrvuti.

Aktiivse eluhoiaku ja humoorika ellusuhtumisega härra tunnistas, et ega talle posti õigesse kohta viimine üle jõu käi: pigem olevat asi põhimõttes.

Omniva kommunikatsioonijuht Kaja Sepp ei osanud öelda, mille tõttu post valele aadressile sattuma kipub. Küll palus ta ettevõtte nimel kliendi ees vabandust, kui Omniva kirjakandja on majanumbritega eksinud. «Kindlasti suhtleme piirkonda teenindava töötajaga, et ta edaspidi oma tööd vajaliku täpsusega teeks.»

Ühtlasi avaldas Sepp kliendile tänu, et ta juhtumist teada andis ja ka selle eest, et ta kirjad õigele aadressile edasi on viinud.

«Valele aadressile tulnud kiri – või ka selline, millel aadress õige, aga sellenimelist inimest seal ei ela – palume toimetada Eesti Postile tagasi. Selle võib panna kirjakasti või tuua postkontorisse või kohalikku kandekeskusse,» lisas kommunikatsioonijuht.

Ta nentis, et kui kliendile on lihtsam valele aadressile tulnud postisaadetis ise kõrvalmajja ära viia, siis loomulikult võib ka seda teha, aga eksinud kirjakandja ei saa siis ise juhtumist teada ega tea oma tööd korrigeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles