Tallinna Tervishoiu Kõrgkool alustab Haapsalus õdede koolitamisega

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Neljapäeval, 9. juunil kell 14 sõlmivad Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, SA Läänemaa Haigla, Lääne Maavalitsus ja SA Innove koostöölepingu alustamaks õendusalase rakenduskõrgharidusõppe läbiviimisega Haapsalus.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits, SA Läänemaa Haigla juhatuse liige Tõnis Siir, Lääne maavanem Neeme Suur ja SA Innove hariduse tugiteenuste agentuuri juhataja Margus Tõnissaar sõlmivad 9. juunil lepingu alustamaks koostööprojektina õendusalase rakenduskõrgharidusõppe läbiviimist Haapsalus.

Lepingu esmane eesmärk on rakenduskõrgharidusõppe korraldamine juba erialast kutseharidust omavatele õdedele aastatel 2016-2018. 1. septembril alustavad õppegrupis õpinguid 20 üliõpilast.

„Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on Haapsalus kolmandat korda, esimest korda korraldamas rakenduskõrghariduse õpet. Eelneva kutseharidusega õed on Eesti tervishoiule oluline ressurss ja nende soov õppida rakenduskõrghariduse tasemel on kiiduväärt märk soovist areneda. Tervishoiuteenuse kvaliteet on meie kõikide südameasi, mille märgiks on tänased partnerid, leppe allkirjastajad,“ ütles Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

SA Läänemaa Haigla roll koostööprojektis on olla õdedele, kes soovivad omandada rakenduslikku kõrgharidust kodu ja töökoha lähedal, praktikabaasiks ja tööandjaks. Ruumid õppetööks korraldab SA Innove, Lääne maavalitsus katab 2016. aasta sügissemestril koostööprojekti läbiviimise kulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles