Lääne-Viru kuldpulmapaare oodatakse austamispäevale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Lääne-Viru maavalitsus koostöös EELK Rakvere Kolmainu koguduse ja Rakvere Karmeli kogudusega korraldab 9. septembril austamisürituse Lääne-Virumaa kuldpulmapaaridele ja kutsub üles teavitama inimestest, kel on täitunud või täitumas tänavu 50 abieluaastat.

Samuti on oodatud austamisüritusele ja endast märku andma need, kel tänavu on täitunud 5-aastase sammuga kuldpulmadele järgnevad pulma-aastapäevad.

„Neid inimesi, kes on suutnud hoolivust ja armastust sedavõrd väärika aja jooksul üleval hoida, tuleb kindlasti tunnustada. Neid väärikaid üles seades telefoni või e-kirja vahendusel saab maakond ja kogukond näidata, et hoolib neist ja hindab neid väärtusi, mida nemad aastakümnete jooksul on kandnud ja edasi andnud,“ selgitas Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Oma osalemissoovi saab kuni 5. augustini edastada maavalitsusele telefonil 325 8001 või e-posti teel info@laane-viru.maavalitsus.ee. Tunnustamine leiab aset 9. septembril kell 14 Rakvere Kolmainu kirikus.

Väärikate abielupaaride austamisüritust korraldatakse Lääne-Virumaal aastast 2012. Mullu vastasid üleskutsele nii pikaajalised paarid ise, kui nende pereliikmed, kes oma esivanemad kirja panid ja kohalegi tõid. Kokku registreerus 22 paari, kes tähistasid möödunud aastal oma 50., 55. või 60. pulma-aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles