Nõmme perepäev kutsub õppima ja lustima

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Regatt.
Ansambel Regatt. Foto: www.regatt.com

Laupäeval, 28. mail kella 14–21 on Nõmme spordikeskuses Nõmme Kevade perepäev, kus jagub põnevaid tegevusi kogu päevaks igale eale. Laval esinevad Nõmme kultuurikeskuse kollektiivid ja tantsivad Nõmme noortemaja liikumisrühmad. Päeva lõpetab meeleoluka kontserdiga ansambel Regatt.

Nõmme Kevade perepäeva programm sisaldab palju tegevusi lastele, noortele, spordisõpradele, kuid tähelepanu pööratakse ka tervise ja turvalisuse teemadele.

Lastele korraldatakse huvitavaid töötubasid, õuemänge, näomaalinguid – kõige sellega toetatakse Tallinna loomaaia jääkaru. Väikelastele on üles seatud põnniala koos Pipi Pikksukaga, kus üheskoos mängitakse mänge, meisterdatakse ning lapsed saavad joonistada oma unistuste Segasumma suvila ja Kurrunurruvuti saare. Samuti on väljas väliraamatukogu lugemispesaga ja külastada saab raamatukogubussi Katarina Jee.

Spordihuvilistele on avatud kolmekilomeetrine orienteerumisrada, mis on jõukohane igas vanuses inimestele ning sobib hästi koguperetegevuseks.

Pallimänguhuvilistele toimub võrkpalliturniir liivaväljakul ja tänavakorvpalliturniir Hiiu staadionil.

Tervisealal jätkub tegevust nii väikestele kui ka suurtele. Võimalus on proovile panna oma teadmisi tervisest ja ohutusest, nii praktiliselt kui ka teoreetiliselt: katsetada poksikinnastega purgi avamist, tulekustutiga

tule kustutamist ning püüda sooritada jalgrattatest. Lisaks saab tutvuda naiskodukaitse tegevustega, istuda pöörlevas autos ja õppida esmaabi andmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles