Päästjaid on oodata 16 000 koduukse taha

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuandur peab olema igas elamus. Oluline on see, et andur on töökorras ning paigaldatud ka sobivasse ruumi - just seda päästjad kontrollivadki. Kodukülastuse käigus inimesi ei trahvita, vaid antakse nõu, kuidas oma kodu tuleohutumaks muuta.
Suitsuandur peab olema igas elamus. Oluline on see, et andur on töökorras ning paigaldatud ka sobivasse ruumi - just seda päästjad kontrollivadki. Kodukülastuse käigus inimesi ei trahvita, vaid antakse nõu, kuidas oma kodu tuleohutumaks muuta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel aastal koputavad päästjad ligi 16 000 kodu uksele üle Eesti, et anda inimestele väärt nõu, kuidas tuleohutult elada.

Terevisioonile antud intervjuus ütles Loksa päästekomando pealik Mait Kröönström rõhutas, et kodukülastuse eesmärk ei ole inimesi trahvida, vaid nõustada ja abistada inimesi oma kodu tuleohutumaks muutuda.

Inimestel on alati õigus paluda päästjatel näidata oma töötõendit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles