Seeniorid tähistasid ülemaailmset tervisepäeva

, Tartu seeniormeeste klubi juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelise tervisepäeva tähistamine.
Rahvusvahelise tervisepäeva tähistamine. Foto: Rein Parm

Tartu Kodukotuse boolingusektsiooni liikmed ja fännid osalesid 5. aprillil ülemaailmse tervisepäeva tähistamiseks korraldatud eakate boolinguturniiril Habsotke 2016 Rocca Al Mare boolingusaalis. Mõõduvõtmises osales 13 tartlast.

Võistkondest oli parim Mustamäe Sotsiaalkeskuse klubi, teine Haabersti ja kolmas Viimsi klubi. Tartu seenioride klubi vääris seekord kümne klubi arvestuses kaheksanda kohta.

Individuaalarvestuses oli naistest esimene Natali Lorup Viimsi klubist, teine Galina Astafjeva Haaberstist ning kolmas Ljuba Keskler Piritalt. Meeste esikolmik oli Reeno Teppan Mustamäe klubist, Ahti Tiesel Haaberstist ja Jaan Uudelepp Mustamäelt. Tartu meestest oli parim kuuneda koha saanud Kalev Hirmat.

Vanuselt kõige väärikamaid võistlejaid peeti samuti meeles: selline tunnustus läks Agnes Sirkelile ja Richard Annamaale Tartust.

Autasustamist ja parimate tunnustamist viis läbi Haabersti sotsiaalkeskuse juhataja Natalja Grustam, kes tänas külalisvõistlejaid Tartust ja kutsus ka edaspidi Kodukotuse esindust Haabersti sotsiaalkeskusesse külla ja boolingumängijaid võistlema.

Kodukotuse võistkonna esindaja Kalev Jahnson tänasa oma sõnavõtus hästi korraldatud ürituse eest ja jagas asjaosalistele Kodukotuse meeneid. Sõbralikus õhkkonnas oli meeldiv kohtuda ammuste tuttavate ja üritusest osavõtjatega.

Kena kevadpäeva jätkuks külastati Eesti Vabaõhumuuseumi ja Kolu kõrtsi, kus sai nautida rahvuslikke roogasid. Rõõmsas meeleolus algas tagasisõit Tartusse. Head tervise ja liikumisaastat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles