Lisaks kirjalikule koostööleppele lepiti eile suuliselt kokku selles, et kui Järvamaa haigla ees lehvib vardas Tartu Ülikooli kliinikumi lipp, on see märk edukast partnerlusest Eesti tervishoiukantsiga. Lippu hoiab Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp, istuvad (vasakult) Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur ja Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee.
Lisaks kirjalikule koostööleppele lepiti eile suuliselt kokku selles, et kui Järvamaa haigla ees lehvib vardas Tartu Ülikooli kliinikumi lipp, on see märk edukast partnerlusest Eesti tervishoiukantsiga. Lippu hoiab Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp, istuvad (vasakult) Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur ja Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti väikehaiglad peavad aastaks 2020 liituma kompetentsikeskustega, milleks on Ida-Tallinna keskhaigla ja Tartu ülikooli kliinikum. Järvamaa haigla tegi täna esimese sammu haigla võrgustumisel, vahendas ERR-i uudistesaade Aktuaalne Kaamera.

Ida-Tallinna keskhaigla ja Tartu ülikooli kliinikumiga sõlmitud koostööleping tagab Järvamaa haiglas suurema arvu erialade arstide vastuvõtu, kuigi haigekassa on otsustanud koondada osa erialasid suurhaiglatesse.

Kommentaarid
Copy