Ida-Tallinna keskhaigla kutsub tervisepäevale

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ida-Tallinna keskhaigla korraldab kahel päeval, 18. ja 19. aprillil kell 8.30–13 südame tervisepäeva.

Südamekuul korraldatavad tervisepäevad toimuvad Ida-Tallinna keskhaigla Magdaleena üksuse suures saalis.

Kell 8.30– 10 on võimalik mõõta vererõhku, kolesterooli ja veresuhkru taset organismis. Kolesterooli ja veresuhkru mõõtmiseks palutakse kohale tulla söömata.

Kell 10–11.30 saab kuulata südamekeskuse juhataja Tiina Uuetoa loengut „Infarkt ja infarktijärgne toimetulek“ ning tutvuda füsioterapeudi praktiliste näidete, elustamise ABC ja soovitustega erakorralise meditsiini osakonda tulijale.

Kell 11.30–11.40 räägitakse tugiteenusest südameinfarkti patsientidele ning kell 11.40–13.00 vastatakse külastajate küsimustele, jätkatakse vererõhu mõõtmist ning toimuvad elustamise praktilised töötoad.

Osalemine on tasuta, igale osavõtjale tervislik üllatus. Tervisepäevadel osalemiseks palutakse eelnevalt registreerida täites registreerimisvormi www.itk.ee/tervisepaevad või helistades E-R kell 10–14 telefoninumbril 606 7575.

Loengud toimuvad eesti keeles, elustamise praktilised töötoad eesti ja vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles