Tartus toimub täna suutervisepäev

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna, 17. märtsil kell 15-18 on huvilistel võimalik osaleda Tartu Ülikooli Kliinikumi Stomatoloogia kliinikus (Raekoja plats 6) suutervisepäeval, kus räägitakse suuhügieenist ning näidatakse suuhügieeni võtteid ja vahendeid. Lisaks on suu- ja hambahaiguste osakonnas võimalik saada tasuta konsultatsiooni.

Hambaravialased töötoad toimuvad TÜK Stomatoloogia kliinikus ruumis 305 kell 15, 16 ja 17.  Töötubades räägitakse laste suuhügieenist, ortodontilise ravi saajate suuhügieeni eripäradest, hamba eemaldamise järgsest suuhügieenist, hambaproteeside hooldusest ja vahenditest ning hambaravist narkoosis ja selle näidustustest. Soovi korral on võimalik lasta mõõta ka vererõhku ja veresuhkru näitajaid.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Stomatoloogia kliinik ja Eesti Õdede Liidu Hambaraviõdede seltsing korraldavad suutervise teavituspäeva, et osaleda suuhügieeni teadlikkuse tõstmisel, milleks on ülemaailmselt kokku lepitud suutervise päev 20. märts.

2005. aastal asutatud Eesti Õdede Liidu Hambaraviõdede seltsingusse kuulub 249 hambaraviõde, -assistenti ja abilist üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles