Vähiravifond „Kingitud elu“ sai veebruaris 7000 eurot annetusi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähifondi juht Toivo Tänavsuu.
Vähifondi juht Toivo Tänavsuu. Foto: Sander Ilvest

Vähiravifond „Kingitud elu” kogus veebruaris 7000 euro eest annetusi rahvusooperi Estonia etenduse vaheaegadel ning vabariigi aastapäeva paraadil Vabaduse väljakul.

Teatripublik panustas 12 etenduse vaheaegadel vähihaigete heaks ligi 4900 eurot, millele paraadil tehtud annetustest lisandus veel üle 2000 euro, teatas fondi juhataja Toivo Tänavsuu BNS-ile.

„Veebruaris olid rahvusooperis kaksteist väga tähtsat etenduse vaheaega, mille jooksul said külastajad kinkida abivajajatele annetusega elupäevi. Suur rõõm on nii paljudest toredatest kohtumistest nii teatri fuajees kui ka Vabaduse väljaku paraadil,“ ütles Tänavsuu pressiteate vahendusel. „Täname igat annetajat ning rahvusooperit avatud uste eest. Sellist Eestit, kus abivajajat märgatakse, me tahtsimegi.“ Laekunud annetustest toetab fond vähihaigeid, kelle hädavajalikuks raviks haigekassal raha ei jätku.

Rahvusooper kingib viieteistkümnele veebruaris pangaülekande teel fondi panustanud inimesele tänutäheks teatripiletid kahele.

2015. aastal toetas „Kingitud elu” 50 eestimaalase vähiravi kokku ligi 470 000 euro ulatuses. Sel aastal on „Kingitud elu” kahe kuuga õla alla pannud juba 14 inimese ravile summas üle 150 000 euro. Keegi pole jäänud toetuseta, kes abi on taotlenud ning kuulub fondi sihtgruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles