ERRi kanalite eetrisse jõuavad saated Eri Klasist

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eri Klas
Eri Klas Foto: Mati Põldre / Pärnu Postimees

ETV muudab tänaõhtust kava, et tuua vaatajateni telesaateid armastatud dirigendist Eri Klasist.

26. veebruari õhtul näitab ETV kell 21.40 saadet "Kui su hing on noor... Eri Klas" (1999). Eri Klasi aastavahetuse mõtisklus, mida kaunistavad tema muusikasalvestused.

Kell 22 on eetris "Tähelaev. Eri Klas" (2007). Saatejuht on Reet Linna.

Kell 23.10 näeb filmi "Pidu vihmas ja päikeses" (2009). Film on pühendatud Eesti ülemaalise üldlaulupeo XXIV aastapäeva legendaarsetele koorijuhtidele, kes ühendasid looduse stiihia laulu võimuga ja korraldasid suurejoonelise vihmaparaadi. Režissöörid Helle Karis ja Peter Murdmaa.

Vikerraadio kordab 27. veebruaril kell 14.05 Klassikaraadio saadet "Eesti interpreedid", kus Eri Klasiga vestleb Kersti Inno. Intervjuu on salvestatud 2013. aastal, mil Eri Klas pälvis riigi kultuuripreemia pikaajalise väljapaistva loomingulise tegevuse eest.

2015. aasta intervjuu Eri Klasiga on Klassikaraadio eetris laupäeva hommikul kell 10. “Ma armastan oma kodumaad, ma armastan elu; kõige suurem tänu on mu emale, kellele ma olen kõik võlgu,” ütleb Eri Klas intervjuus. Täna kell 14 saab Klassikaraadio sarjas "Kooskõla" kuulata Arvo Pärdi teost, mis on pühendatud Eri Klasile - “Tabula rasa”.

Raadio 4 eetris on täna kell 21 erisaade "Maestro. Eri Klasi mälestuseks", mille autorid on Irina Svensson ja Aleksandr Lukjanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles