Õigusapteegis saab tasuta õigusnõustamist

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Neljapäeval, 25.veebruaril kell 10 avab Eesti Juristide Liidu ÕIGUSAPTEEK oma uksed Mustamäe Kultuurikeskuses „Kaja“ (E.Vilde 118, Tallinn) ning sinna on oodatud kõik abivajajad, kes soovivad saada tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete,  maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu ja KÜ otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub kell 10 -14 ja kliente teenindatakse elavas järjekorras. Tasuta õigusabi annavad 14 vähemalt magistrikraadiga ja viieaastase õigusnõustaja staažiga õigusnõustajat.

Täiendavat informatsiooni § ÕIGUSAPTEEGI korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta leiab Eesti Juristide Liidu kodulehelt aadressil www.juristideliit.ee, samuti saab küsida telefonil 6313002 või tutvuge informatsiooniga EJL Facebooki leheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles