Seeniormehed sättisid üldkogul plaane alanud aastaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleolukaid laule laulis Matti Linno, muusikat tegi Merike Küünal.
Meeleolukaid laule laulis Matti Linno, muusikat tegi Merike Küünal. Foto: Erakogu

Tartu seeniormehed kogunesid  20. jaanuaril alanud aasta esimesele üldkogule.  

Valitses muhe meeleolu. Meeleolukaid laule laulis Matti Linno, muusikat tegi Merike Küünal. Kõik omavahel tuttavad, sest on ju aastaid koos käidud.

Külalisena võttis osa ja tutvus klubi tegevusega Vooremaa mees Jaan Luukas.

Oma sõnavõtuga  avas üldkogu klubi president Kalev Jahnson,  esitledes klubi   uut asepresidenti Arvo Tederit, kes oli varem klubi juhatuse liige, ja uut juhatuse liiget Heikki Uibopuud.  

Saime teada hulga ettevõtteid ja kollektiive, kes tervitasid ja soovisid edu uuel aastal: Tartu linnavalitsus, Kalevipoja Muuseum, Spordiveteranide Koondis, sõprusklubid Nõmmelt, Haaberstist, Viimsist, Kehtna , „Seakõrva Ordu klubi“ ja paljud teised.

Uue aasta üritusi plaanides leiti, et sobiks kokkusaamised teiste sõprusklubidega veel kord Eesti Vabadusvõitlejate muuseumis Lagedil 25. mail  tamme istutamisel, suvekuudel Aegviidus ja 6. augustil Seto Kuningriigis. Jätkuksid sõidud spordiüritustele Tallinna, Ahjale, Hiiumaale jne.

Mehed arvasid, et võiks ka kevadepoole Stockholmis käia. Toetajaid leidus hulganisti.

Oktoobrikuus  tähistame seeniormeeste klubi asutamise 15. aastapäeva, kuhu kutsume, nagu ikka,  ka sõprusklubide esindajad ja klubi tegevusest lugupidavad  inimesed.

 Kokkuvõtted tehti ka 2015. aasta piljardi karikaturniirist, mille tihedas konkurentsis võitis Mati Kure. Teiseks jäi Vladimir Leiman ja kolmandaks  Aarne Peterson. Koroonaturniiri medalite  esikolmikuks osutus Aare Sakson, Aarne Peterson ja Mati Kure.  Alustatud  on ka koroona  paarismängude  turniiriga.

Nagu ikka tuletati meelde neid, kel jaanuaris sai täis uus  eluaasta. Nende kümne mehe hulgas  Endel Taniloo (93), Einar Kuusik ( 91),  Roland Ilp (84), Veljo Nõmmisto (80), Jüri Ilves (78), Arvo Teder (76), Saul Telvar (69), Rein Jakobson (66).

Foto: Erakogu

80. sünnipäeva puhul kingiti klubi asutajaliikmele Eeri Ladvale (keskel) Rõõmu Karikas ja 75. sünnipäeval Rein Parmule (vasakul) Kuldne Oscari  kuju. Õnnitleti sünnipäevalapsi, löödi kokku tervitusklaase ja maitsti suupisteid, suulati muusikat ja lauldi kaasa.  Jätkus rõõmsameelne koosviibimine ja vaba arutelu. Mehed  koos, tuju  hoos!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles