KGB muuseum tähistab sünnipäeva tasuta ekskursioonidega

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.viru.ee

Eesti esimene hotellimuuseum Viru hotell ja KGB tähistab kolmapäeval, 13. jaanuaril oma viiendat sünnipäeva tasuta ekskursioonidega. Sünnipäeva puhul toimub tasuta neli eestikeelset, üks soomekeelne, üks venekeelne ja üks ingliskeelne ekskursioon.

„Vähe on maailmas hotelle, millest räägitakse legende ja veel vähem neid, millel oleks oma muuseum,“ ütles Sokos Hotels Tallinna tegevdirektor Anu Soosaar. „Viru hotell on osa meie kõigi ühisest ajaloost ning otsustasime muuseumi sünnipäeva tähistada tasuta ekskursioonidega, mis pakuks rohkem külastusvõimalusi just kohalikele inimestele.“

Eesti esimene hotellimuuseum Viru hotell ja KGB avati 13. Jaanuaril 2011. Viie aasta jooksul on külastanud muuseumi umbes 150 000 inimest, mida on väikse eramuuseumi jaoks üle ootuste palju. Lisaks on muuseumi kajastanud sajad välismaised meediakanalid ning muuseum on võitnud mitmeid tunnustusi, muu hulgas Euroopa Kultuuripealinna aastal Tallinna Turismitegu 2011 auhinna.

Kolmapäeval, 13. jaanuaril väljuvad eestikeelsed ekskursioonid kell 13, 16, 17.30 ja 18.30, ingliskeelne kell 10, soomekeelne 11.30 ja venekeelne kell 14.30. Vajalik on eelregistreerimine, sest rühmade suurused on piiratud. Registreerimine telefonil +372 680 9300 või viru.reservation@sok.fi.

Tänavu 5. mail täitub Viru hotellil 44. tegutsemisaasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles