Arvamusfestivali meeskond ootab aruteluteemasid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestival
Arvamusfestival Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

12.­13. augustil toimub taaskord Arvamusfestival. Jaanuari jooksul saab pakkuda oma arutelu teema festivalile.

 „Iga organisatsioon või üksikisik saab pakkuda teema, mis on tema hinnangul oluline, ja korraldada Arvamusfestivalil arutelu kitsamas või laiemas ringis, kaasata uusi inimesi ja koguda värskeid ideid ja lahendusi,” julgustas Arvamusfestivali programmijuht Maiu Lauring.

Kui mõni otsus vajab läbimõtlemist, mõni teema püstitust, mõni küsimus sügavamat arutelu, mõni vaatenurk ning uus teadmine tutvustamist, siis on aeg pead kõik koos kokku panna ja püstitada vastav arutelu selleaastasel festivalil.

Meeskond ootab ettepanekuid ja teemasid kuni 31. jaanuarini Arvamusfestivali koduleheküljel. Eestikeelsetele aruteludele lisaks on väga teretulnud venekeelsed, inglisekeelsed ja segakeelsed mõttevahetused.

Kui Arvamusfestival alustas 2013. aastal vaid kaheksa partneriga, siis viimati aitas festivali õnnestumisele kaasa üle 100 organisatsiooni. „Tänavu ootame arutelude programmi ühiselt looma vähemalt sama palju partnereid,” sõnas Lauring.

Arvamusfestival töötab kõik pakutud ideed ja teemad läbi veebruaris ning kõikide huvilistega võetakse ühendust märtsikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles