Luule Komissarov sai jalkaajakirjalt uhke tiitli

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov on tuline jalkafänn. Sel suvel avas ta Viljandi linnastaadionil maakondade maavõistluste mängu tervituskõnega ja sai Tuleviku klubi poolt kingituseks fännisärgi ja -salli.
Luule Komissarov on tuline jalkafänn. Sel suvel avas ta Viljandi linnastaadionil maakondade maavõistluste mängu tervituskõnega ja sai Tuleviku klubi poolt kingituseks fännisärgi ja -salli. Foto: http://www.jktulevik.ee

Ajakiri Jalka avaldas jaanuarikuu numbris aasta parimad 15 erinevas kategoorias. Aasta pealtvaataja tiitli omistas ajakiri armastatud näitlejale Luule Komissarovile.

Luule Komissarov on mitmel pool ajakirjanduses kinnitanud, et tema suureks kireks on jalgpall. Ta käib võimalusel kõiki kodumaise koondise kohtumisi vaatamas, vahel ka välismaal.

Aasta kohtunikuks valiti taas Triinu Laos, kes oli 2014. aasta võiduka kolmiku osaline koos Anni Rahula ja Reelika Turiga. Laos oli 2015. Aastal esimese naisena Eesti meeste A-koondise mängu neljas kohtunik.

Aasta klubiks valis Jalka Tartu JK Tammeka Sepa staadioni ühisrahastuskampaania

eest.

2015. aasta parimaks treeneriks valis Jalka Norbert Hurda (FC Flora), kes jõudis Eesti meistritiitlini oma tõega.

Sümboolne koondis ja kõik aasta laureaadid:

Aasta forvard: Ats Purje

Aasta poolkaitsja: Ken Kallaste

Aasta kaitsja: Ragnar Klavan

Aasta väravavaht: Mihkel Aksalu

Aasta naismängija: Anete Paulus

Aasta treener: Norbert Hurt

Aasta klubi: Tartu JK Tammeka

Aasta kohtunik: Triinu Laos

Aasta turniir: rannajalgpalli euroliiga superfinaal Pärnus

Aasta staadion: A. Le Coq Arena

Aasta pealtvaataja: Luule Komissarov

Aasta publik: Premium liiga publik

Aasta ajakirjanik: Kristjan Jaak Kangur

Aasta sponsor: Triobet

Aasta parim alla 21-aastane vutimees: Rauno Sappinen

Sümboolne koondis: Mihkel Aksalu, Artur Pikk, Ragnar Klavan, Enar Jääger, Taijo Teniste, Ken Kallaste, Aleksandr Dmitrijev, Karol Mets, Sergei Zenjov, Ats Purje, Konstantin Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles