Detsembris on postkontorid kauem avatud

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Detsembrikuus on 47 postkontorit üle Eesti avatud kauem nii tööpäevadel kui ka nädalavahetustel. Samuti on mitmed postkontorid erandkorras avatud ka pühapäeviti.

Eesti Posti jaeäri üksuse juhi Pille Kauberi sõnul jätavad pikemad lahtiolekuajad võimaluse külastada postkontorit ka õhtuti pärast tööpäeva või nädalavahetusel. „Me soovime, et ükski kingipakk või jõulukaart ei jääks saatmata pelgalt seetõttu, et postkontor pole piisavalt kaua avatud. Seega otsustasimegi suuremad postkontorid avada ka õhtustel aegadel ning pühapäevadel,“ selgitas Kauber.

Kõige täpsema ning ajakohasema info konkreetse postkontori lahtiolekuaegade kohta leiab aga Omniva kodulehelt.

Kuna jõulukuul on postkontorid väga populaarsed ning paki-  ning kirjamahud pea kahekordsed, siis jääb  Kauber lootma ka klientide mõistvale suhtumisele. „Töötame jõulukuul ka suuremates koosseisudes ning kõik klienditeenindajad annavad endast parima, et kõik kliendid saaksid võimalikult kiiresti teenindatud,“ kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles