Vaata, mis toimub Ühisnädalal sinu kodukandis

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisnädalal tehakse kõike seda, mis väärtustab koosloomist ja kogukondlikku ettevõtmist.
Ühisnädalal tehakse kõike seda, mis väärtustab koosloomist ja kogukondlikku ettevõtmist. Foto: www.uhisnadal.ee

Esmaspäeval, 23. novembril algab üleriigiline Ühisnädal, mis toob kõikidesse Eesti maakondadesse hulganisti põnevaid sündmusi. 29. novembrini kestval nädalal tehakse kõike seda, mis väärtustab koosloomist ja kogukondlikku ettevõtmist.

„Nädala jooksul toimuvate ettevõtmistega soovime tuua esile kodanikuaktiivsuse erinevaid vorme ja rõhutada, et oluline on nii vabatahtlike päästjate tegevus, küla- ja linnaasumite eestvedajate entusiasm kui ka lastele ja noortele pakutav huviharidus ja vaba aja veetmise võimaluste loomine. Kodanikuühenduste tegevus on eriilmeline ja seda näitab kogu Ühisnädala programm,“ sõnas Ühisnädala üks korraldaja Kadri Pau Tartu Ärinõuandlast.

Ühisnädala ürituste seast leiab näiteks maakondlikke kodanikuühenduste konverentse, tublimate tunnustusüritusi, talguid, kärajaid, filmiõhtuid, MTÜde avatud uste päevi, kodanikuühenduste ümarlaudu, erinevad õpitube ja vabatahtliku tegevusega seotut. Ühisnädala jooksul toimuvad ka mitmed foorumid ja kohtumised, kus saab nii kuulata kui ka ise aktiivselt kaasa rääkida kodanikuühiskonda puudutavatel teemadel.

Ühisnädala programmiga  saab tutvuda veebiaadressilt www.uhisnadal.ee.

Paljudes Eesti maakondades antakse sel nädalal välja tunnustusi kogukonnas aasta jooksul positiivset muutust loonud mittetulundusühendusele ja inimesele, kes pälvivad ka aunimetuse „sädeinimene”, „vabakondlane” jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles