Kolmapäeval võistlevad Tartu eakad terviseolümpial

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakate terviseolümpia Tartu Ülikooli spordihoones
Eakate terviseolümpia Tartu Ülikooli spordihoones Foto: Kristjan Teedena

Kolmapäeval, 28. oktoobril kella 11–15 toimub Tartu Ülikooli spordihoones, Ujula tn 4, Tartu linna eakate terviseolümpia.

"Eakate terviseolümpia on meeleolukas seltskondlik rahvaspordivõistlus, kus 4-liikmelised võistkonnad võistlevad täpsuses, osavuses ja kiiruses. Eesmärk on aktiveerida ja motiveerida ka eakamaid tartlasi olema kehaliselt aktiivsed ja pakkuda neile võimalust omavahel võistelda. Võistlused ei ole keerulised ega nõua erilist ettevalmistust, pigem on tegemist lõbusa meelelahutusega. Olümpiale on registreerunud 20 eakate võistkonda," rääkis terviseolümpia korraldaja, linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

"Esmakordselt toimus Tartu linna eakate terviseolümpia 2013. aastal. Sellel aastal on meil aga terviseolümpial ka üllatusvõistkond – 21. võistkond on Sassi lasteaia lapsed. Tahame lastele näidata, et ka nende vanaemad-vanaisad on sportlikud," lisas Sirje Kree.

Terviseolümpiale oodatakse kindlasti publikut, kellel on võimalus lisaks võistlejatele kaasaelamisele saada osa tervisekontrollist ja tutvuda erinevate asutuste terviseteenuste ja -toodetega.

Terviseolümpiat toetavad ning oma tervisetooteid ja -teenuseid tutvustavad OÜ ITAK, Apotheka apteek, Jalaexpert OÜ, Aura Veekeskus, teater Vanemuine, Maanteeamet, ajakiri "60+" ja Dada AD OÜ.

Terviseolümpia ajakava:
11.00-11.30 - avamine ja võistkondade tutvustus. Avasõnad Tartu linnapealt Urmas Klaasilt.
11.30-14.00 - võistkondade "kümnevõistlus"
14.00-15.00 - ühisvõimlemine olümpial osalejatele.
Esinevad Tartu Kivilinna Kooli õpetajate võimlemisrühm „ Ilustivõimlejad“ ja Tantsustuudio Tokra tüdrukud (juhendaja Valli Kisand).
Lõpetamine ja autasustamine.

Terviseolümpial osalemine on nii võistlejatele kui publikule tasuta.

Terviseolümpia korraldab Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakond.

Lisainfot saab Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kreelt tel 506 5327.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles