Tartu klubi aitab meestel nooruslikult vananeda

, Tartu seeniormeeste klubi juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu seeniormeeste klubi 14. aastapäeva tähistamine.
Tartu seeniormeeste klubi 14. aastapäeva tähistamine. Foto: Rein Parm

Tartu seeniormehed tähistasid oma klubi asutamise 14. aastapäeva pallide veeretamise võistlusega, millest võtsid osa ka Viimsi, Tallinna, Viljandi ja Võru vanamehed.

Bowlingumängus võtsid Tartu Haaslava meesteklubiga mõõtu sõprusklubide esindajad Viimsi Bowlingu klubist, Viimsi meesteklubist ,,Rannamees“ , Tallinna Kristiine Väärikate meeste klubist, Viljandi Vanaisade klubist ja Võru Kobedad. Koos külalistega võistles kokku 39 võistlejat, neist 9 naist.

Avaviske tegi Tartu klubi president Kalev Jahnson. Sõbralikus meeleolus toimunud võistluse võitis Viimsi bowlinguklubi I võistkond. Teine oli Viimsi bowlinguklubi II võistkond ja kolmas Tartu seenioride I võistkond.

Vanuselt väärikaim meesosavõtja oli 85aastane Enrico Egon Mitt Kristiine klubist ja väärikaim naisvõistleja 83aastane Agnes Sirkel Tartust.

Kõiki osavõtjaid autasustati medaliga. Ühiselt suunduti Kodukotuse kohvikusse, et üheskoos lõunat võtta ja meenutada 2001. aasta 9. oktoobrit, kui Tartu seeniormeeste klubi asutati.

Klubi sai alguse Eino Aarsalu eestvedamisel. Tegeldi lauamängudega ja korraldati vestlusringe. Asutajaliikmetest osaleb veel klubi tegevuses Eeri Ladva.

Praegu on meesteklubis 82 liiget vanuses 62–95. Klubi tegutseb laiahaardeliselt ja aitab meestel igakülgselt nooruslikult vananeda.

Klubi president Kalev Jahnson tänas tegevusele kaasaaitamise eest klubi asutajaliiget Eeri Ladvat, juhatuse liikmeid Arvo Tederit, Rein Parmu, Vello Padrikut, Kalev Hirmatit ja Vello Pluumi. Aktiivse tegevuse ja 75 aasta juubeli puhul anti Kuldse Oscari auhind Mati Kurele ja Arvo Tederile.

Tervituskõnedega esinesid ja soovisid edu Tartu linnapea Urmas Klaas, Vello Sander Viljandi vanaisade klubist,Tõnis Pajo Kristiine väärikate klubist ja Helkiv Labbi Võru klubist. Külalistervituseks esines Kodukotuse tüdrukute tantsutrupp. Muusikat tegi trio Udo Vään ja Kalle Vassila Haaslava klubist koos Voldemar Nikolajeviga Viljandi klubist. Kõik muusika ja laulusõbrad laulsid ja tantsisid kaasa.

Meeleolukalt veedetud päeva lõpus otsustati tähistada ka Tartu klubi 15. sünnipäeva 2016 aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles