FESTIVAL 2015. Ajakirja 60+ esikaanepildi võitis Mai Vari Viimsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobri alguses Tallinnas Salme kultuurikeskuses peetud eakate festivali teisel päeval loosis ajakiri 60+ lugejatele välja ühe Ave Nahkuri originaalmaali, mis ilmunud mullu ajakirja kaanel. 

Uhke ja lustliku, paljudele armsaks saanud stiilis õlimaali teemal „Meie küla eided keerutavad tantsu Mati Nuude saatelˮ võitis Mai Vari Viimsist Harjumaalt, kes külastas eakate festivali koos hulga sõbrannadega. Proua Mai sõnul jäi tema festivaliga igati rahule, kuulas häid loenguid terviseteemadel, tutvus pakutavate kaupadega ja võitis üllatuslikult kohe mitu suurt auhinda. Üks neist oli Tallinki välja pandud reis, teine siis ülalmainitud õlimaal.

Ajakirja 60+ esindajana käis kirjastuse juht Signe Siim võitjale pilti üle andmas tema kodus, kohe leiti pildile ka väga sobilik koht köögiseinale. Proua Mai Vari sõnul on ta seni küll vahetevahel saanud ajakirja oma koduapteegist, aga et seda igakord ei jätku ja uuest aastast enam ei pruugigi saada, otsustas ta ajakirja tellida. Tema sõnul peab ta lugu terviseteemadel, aga ka majanduslikel teemadel antud usaldusväärsetest nõuannetest, samuti talle meeldib lugeda, mida temaealised mujal teevad.

Ehkki ta on ise tegus ja käib tihti külas pereliikmetel Tartus, naudib ta ka tubaseid hetki nõuandvate ajakirjade seltsis. Sel sügisel saab ta aga uhkustada särtsaka pildiga ega unusta neid sõbrannasid külla kutsuda, kes tema eakate festivalile Salme kultuurikeskusesse kaasa kutsusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles