Algas sügisene Pärnu taimelaat

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vallikääru aasal algas kahepäevane taimelaat.
Pärnu Vallikääru aasal algas kahepäevane taimelaat. Foto: Urmas Luik

4.–5. septembrini toimub Pärnus, Vallikääru aasal sügisene Pärnu taimelaat. Sügisene laat erineb kevadisest kaubavaliku poolest. Sügisel võiksid sammud laadale seada ka need, kellel aeda pole ja kes istikuid osta ei taha, sest rohkelt on müügil aiasaadusi.

Lisaks õuntele, pirnidele, vaarikatele tuleb laadale Peipsi äärest sibula- ja küüslaugumüüjaid. Kindlasti on võimalik osta ka eksootilisemaid kodumaiseid vilju, nagu viinamarjad, melonid ja arbuusid.

Ka viljapuude ostuks on sügis hea aeg, sest kohapeal saab vilju proovida, enne kui otsustada, millist sorti valida.

Viljapuude istikute müüjaid läheb Pärnu taimelaadale mitmeid. Saare-Tõrvaaugu aiand paneb üles näituse Eestis kasvavatest viinamarjadest ja 30 tomati sordist.

Sügis on ka parim aeg püsikute ostuks-müügiks, sest taimedel on õied ja see räägib enda eest. Laadal müüvad taimi väga tuntud püsikute müüjad nii Eestist kui Lätist, näiteks Nõrga talu, Helga taimeaed, Kaevandi aed, Lätist puukoolid Klavinas, Puku Lauki, Berzin ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles