Eakate festivalile antakse välja tuhandeid tasuta pääsmeid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakate festival toimub 5.–6. oktoobrini Tallinnas Salme Kultuurikeskuses. Sel aastal kannab see nime „60+ festivalˮ.
Eakate festival toimub 5.–6. oktoobrini Tallinnas Salme Kultuurikeskuses. Sel aastal kannab see nime „60+ festivalˮ. Foto: Eakate festival

Alates 10. augustist on Eakate festivali tasuta pääsmed saadaval kõigis BENU apteekides üle Eesti.

Tänavune eakate festival toimub egiidi all „Hoiame kokku”, seetõttu tõstetakse erilise tähelepanu alla eri valdkondade kokkuhoiuteemalised teod ja üritused. Nii harivat kui meelelahutuslikku eesmärki kandva ainsa eakatele suunatud suurürituse raames saab osaleda kümnetel loengutel, kohtuda armastatud tegelastega sarjast „Õnne 13“ ja võtta osa töötubadest, võimlemistundidest ning saada osa näitemängust ja muusikast. Teiste seas räägib populaarne arst Adik Levin tervislikust toitumisest, BENU apteeker Liia Saava immuunsüsteemi  tugevdamisest ning loodus- ja metsamees Hendrik Relve loodusega tasakaalu leidmisest.

Festivalil on ka BENU apteegi nõuandepunkt, kus saab teha tasuta südamehaiguste riskifaktorite testi, lasta mõõta vererõhku, veresuhkrut ja kolesteroolitaset ning küsida asjakohast tervisenõu.

Meelelahutust loovad Heidy Tamme ja Eduard Toman ning erinevad taidlusgrupid.

Festivali tasuta pääsmeid jagatakse kõigis BENU apteekides üle Eesti. Festivali esialgse ajakava ning konkursi infoga saab tutvuda kodulehel www.eakatefestival.ee

Festivali raames toimub ka tänavu konkurss „Aastaid täis sära ja väärikust“, kuhu oodatakse eakate inimestega seotud säravaid algatusi ja ideid, et tunnustada neid vääriliste auhindadega. Ettepanekute laekumise tähtaeg on 14. september.

Konkursil osalemiseks tuleb registreerida särav ettevõtmine või tegu Eakate festivali kodulehel http://www.eakatefestival.ee/osale/konkurss/ või saata kirjeldus e-aadressil: eakad@inkotuba.ee või postiaadressile MTÜ Inkotuba, Hariduse 6, Tallinn 10119.

Rahvusvahelist eakate päeva tähistav Eakate festival toimub tänavu 30. septembril ja 1. oktoobril Tallinnas Salme Kultuurikeskuses. Mullu osales festivalil ligi 4000 inimest.

Kuuendat aastat toimuva festivali korraldaja on MTÜ Inkotuba koostöös ajakirjaga 60+. Piletilevi toetaja on BENU Apteek, festivali toetavad Tamro Eesti, Corega, TENA, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Tallinna Linnavalitsus.

Küsi tasuta pääset festivalile oma kodule lähimast BENU apteegist! Festivali piletid on saadaval alates 10. augustist. Selleks, et olla jooksvalt kursis festivali arengute ja tegemistega, kutsume teid liituma festivali Facebooki lehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles