Apteek jagab tasuta festivalipileteid

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benu apteek.
Benu apteek. Foto: Erik Prozes / Postimees

Alates tänasest on BENU apteekides saadaval tasuta piletid Eakate festivalile, mis toimub tänavu 30. septembril ja 1. oktoobril Tallinnas Salme kultuurikeskuses. Rahvusvahelist eakate päeva tähistavale festivalile oodatakse viit tuhandet külalist.

Nii harivat kui meelelahutuslikku eesmärki kandva ainsa eakatele suunatud suurürituse raames saab osaleda kümnetel loengutel, võtta osa töötubadest ja võimlemistundidest, kohtuda lemmiktegelastega sarjast “Õnne 13” ning saada osa näitemängust ja muusikast. Teiste seas räägib populaarne arst Adik Levin tervislikust toitumisest, BENU apteeker Liia Saava immuunsüsteemi tugevdamisest ning loodus- ja metsamees Hendrik Relve loodusega tasakaalu leidmisest.

“Iga kuues Eesti elanik on üle 60-aastane, aga enamik korraldatavaid üritusi ja festivale on suunatud noorematele inimestele,” rääkis BENU apteegiketi juht Kaidi Kelt. “Pensionile jäänud inimesed ei tohiks koju norutama jääda ja Eakate festival on väga hea võimalus ennast harida, uute inimestega kohtuda ja meelt lahutada.”

Festivalil on ka BENU apteegi nõuandepunkt, kus saab teha tasuta südametervise raporti, lasta mõõta vererõhku, veresuhkrut ja kolesteroolitaset ning küsida asjakohast tervisenõu.

 “Mida vanemaks saame, seda usinamalt peame oma tervise eest hoolt kandma, et elada kvaliteetset elu ka pensionipõlves,” rääkis Kelt. “Erinevad testid ja mõõtmised aitavad oma tervislikku seisundit paremini jälgida ning probleemkohti avastada, mis annab võimaluse õigel ajal abi otsida.”

Festivali tasuta pääsmeid jagatakse kõigis BENU apteekides üle Eesti. Festivali infoga saab tutvuda kodulehel www.eakatefestival.ee.

Kuuendat aastat toimuva festivali korraldaja on MTÜ Inkotuba koostöös ajakirjaga 60+. Piletilevi toetaja on BENU Apteek, festivali toetavad Tamro Eesti, Corega, TENA, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Tallinna Linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles