Kuressaare turul saab laupäeval mekkida maheliha

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusribi moppimine.
Võistlusribi moppimine. Foto: Kutt Niinepuu

Laupäeval, 1. augustil toimub Kuressaare turul sarja "Minu köök" turul raames maheliha grillimine ja barbecue-küpsetamine. Grillitakse veise-, lamba- ja sealiha. Maheliha saab ka koju kaasa osta, kohapeal jagatakse infot mahepõllumajanduse ja -toodete kohta.

„Sel suvel toimuvad Kuressaare turul kohaliku ja mahetoidu tutvustuspäevad Minu köök turul,“ ütles Merit Mikk Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutusest. „Kohapeal on tootjad ja spetsialistid, kes räägivad mahetoodetest, valmistavad toite, jagavad retsepte ja muud infot. Sel laupäeval on järg maheliha käes – grillime liha, suurema kõhutäie saab osta nii kohapeal tarbimiseks kui ka koju kaasa. Pakutakse maitsta ka mahelihast valmistatud vorste. Ootame kõiki lihasõpru alates kella 11st kella 14ni.“

Mahetoiduürituste korraldaja on Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus koostöös Saare Mahe ja Saaremaa Turundusühinguga. Tegevus on rahastatud turuarendustoetuse abiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles