Tartu seeniormehed korraldasid Agali mängud

, Tartu seeniormeeste klubi juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängude kokkuvõte.
Mängude kokkuvõte. Foto: Rein Parm

Tartu seeniormeeste klubi pidas pärast jaanipühi juba neljandat aastat Agali spordipäeva.

Klubilase Vello Padriku tallu kogunes sellest osa võtma ligi nelikümmend inimest. Spordipäev algas heisatud lipu juures hümni laulmisega.

Avakõne pidasid klubi president Kalev Jahnson ja võõrustaja Vello Padrik, kes soovisid jõudu, edu ja nooruslikkust. Peakohtunikuks valiti Rein Vahter, saunameheks Rein Jakobson ja saunamajanduse korraldajaks Rein Jaani, kelle kindlustada jäi kuum saun, vihad, vesi ja muu. Lõkketule korraldamine  usaldati teist aastat järjest Lembit Hollole, piknikulaua katmine ja suupistete pakkumine usaldati Helju Mainlale.

Kõigil spordialadel oli osalejaid üle kahekümne inimese. Noole täpsusvisete parimaks osutusid Peep Laanes, Rein Vahter ja Kalev Jahnson. Korvpalli vabavisetes sai võidu Mati Kure, järgnesid Sirje Kuum ja Enno Müürsepp. Kuulitõukes tuli esimeseks Rein Vahter, kelle järgnesid Ando Kaldalu ja Kalev Hirmat.

Pärast sauna, järvevee- ja piknikulaua mõnusid koguneti lipu juurde kokkuvõtteid tegema. Pärast peakohtunikult spordialade tulemuste teadasaamist riputasid tublid naisabikohtunikud iga ala parimatele kuld-, hõbe- ja pronksmedalid kaela.

Klubilane Enn Mainla kinkis õnnestunud spordipäeva puhul ajakirja „Sport“ värske numbri Rein Vahterile, Vello Padrikule ja Kalev Jahnsonile.

Vello Padrik soovitas järgmisel aastal selle ürituse auks puu istutada ning andis lipu langetamise õiguse kõige väärikamale osavõtjale 90aastasele Einar Kuusikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles