TV3 ei lahku siiski vabalevist

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3.
TV3. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti vabalevi kanaleid edastava Levira teatel on TV3 otsustanud vabalevis jätkata ka pärast 1. juulit, vahendas BNS.

"Selleks et TV3 ja Kanal 2 vabalevis TasutaTV kaudu näha, ei ole tarvis liituda ühegi tasulise operaatoriga," teatas Levira.

Levira teatel ei peaks inimesed enam pöörama tähelepanu teiste teleoperaatorite agressiivsetele kampaaniatele, milles väidetakse, et ainult nendega liitudes näeb edaspidi Kanal 2 ja TV3. TV3 ja Kanal 2 jätkavad vabalevis.

Telekanal TV3 teatas, et loobub signaali levitamisest õhu kaudu vabalevis osaliselt ning praegune Multiplex 1 levivõrk asendatakse levivõrguga Multiplex 6. Kui Multiplex 1 puhul on vabalevi katvusalaks kogu Eesti, siis Levira hinnangul võimaldab Multiplex 6 vabalevis TV3 jälgida ligi 90 protsendile elanikkonnast. Levivõrgu vahetus toimub sel suvel.

Tarbijakaitseamet taunib TV3 käitumist ja loodab, et TV3 vabalevist lahkumist oma reklaamikampaaniates kasutanud kaabelsideoperaatorid võimaldavad lepingu sõlminud klientidel selle leppetrahvita üles öelda, kuna leping võidi sõlmida valedel alustel.

"Paraku on nii, et inimestel pole sõlmitud leping TV3-ga, vaid Starmani, Viasati ja Elioniga. Tarbijakaitseamet loodab praegu siiralt, et tarbijatele, kes avaldavad soovi lepingust taganeda, sest otsus on tehtud valedel alustel ja eeldustel, võimaldatakse lepingust taganeda leppetrahvi maksmata," lisas tarbijakaitseameti avalike suhete juht Hanna Turetski-Toomik..

Nii Elion kui Viasat on teatanud, et teevad otsuse lepingu lõpetamise tasu kohta juhtumipõhiselt. Teleoperaatori Starman teatas, et võimaldavad klientidel, kes nendega liitusid TV3 vabalevist lahkumise kuulduste tõttu, lepingu lisakuludeta lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles