Kolm härrat on tantsurühma väärtuslikem vara

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tantsurühma "Seeniorid" väärtuslikem vara on kolm härrasmeest - 75aastane Elmu Orav, 77aastane Jaan Gildemann ja 77aastane Ants Pilve. Igale mehele jagub tantsupartnereid piisaval arvul.

Tantsurühma kuulub 13 liiget, kümme naist ja vaid kolm meest. Et tantsupaarilistega asi klapiks, peavad osa daame nii mõnelgi korral härra rolli etendama. Mis teha, vanemaid tantsuhuvilisi härrasid lihtsalt napib.

Mehed tunnistasid, et mida rohkem daame, seda lõbusam neil on. "Tore kui inimesed ikka koos käivad," sõnas Ants Pilve. "Daamide ees pead ka ise olema uhke ja kena välimusega."

Jaan Gildemann lisas, et tegelikult oleks mehi ikka juurde vaja. "Hea tahtmise korral neid ikka tuleb ka," oli ta kindel.

Ka eluaeg tantsinud Elmu Orav kutsus kõiki teisigi tantsu juurde. "See on väga hea ajaviide. Eks vanas easki peab liikuma," lisas ta.

Vaata videost, mis on kolme meest kümne naise juures tantsimas hoidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles