Nõmmel toimub eakate tervisenädal

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeamet.
Päästeamet. Foto: Elmo Riig / Sakala

20.–26. aprillini toimub Nõmmel eakate tasuta tervisenädal. Tervisenädalal korraldatakse üritusi Nõmme vaba aja keskuse eakate päevakeskuses ja mujal Nõmme eri paigus.

Esmaspäeval, 20. aprillil kell 11 saab Nõmme vaba aja keskuse eakate päevakeskuses (Sihi 26) kohtuda päästeameti ja häirekeskusega teemal „Tuleohutus ja hädaabi“ (kuidas muuta oma kodu tuleohutuks; kuidas teha hädaabikõnet siis, kui häirekeskus positsioneerib helistaja asukoha; millised võimalused on seenioritelefoniga hädaabikõnet teha ja hädaabisõnumit saata).

Teisipäeval, 21. aprillil kell 11 algab Nõmme vaba aja keskuse eakate päevakeskuses (Sihi 26) kohtumine politseiga teemal „Turvalisus Nõmmel“, kella 12–15 on Valdeku saunas-spordihoones (Valdeku 13) seenioride ühistantsupärastlõuna „Tantsi terviseks!“.

Kolmapäeval, 22. aprillil kell 11 algab Nõmme vaba aja keskuse eakate päevakeskuses (Sihi 26) ravivõimlemine.

Neljapäeval, 23. aprillil kell 11 viib treener Evelin Talts Männiku jõuväljakul (Pihlaka 12 hoovis) läbi näidistreeningu „Algaja tervisesportlase ABC“.

Reedel, 24.aprillil kell 11 algab Nõmme vaba aja keskuse eakate päevakeskuses (Sihi 26) Nõmme eakate tervisepäev, kus räägitakse tervisest, toimuvad Nõmme tervisekeskuse pereõdede konsultatsioonid ja mõõtmised, Fortuna Opika konsultatsioonid.

Pühapäeval, 26. aprillil kl 11 algab Nõmme 83. rabajooks, kuhu lisaks jooksjatele on oodatud ka kepikõndijad ja jalutajad. Rabajooksu kohta saab rohkem infot www.tallinn.ee/rabajooks.

Nõmme eakate tervisenädala üritused on tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles